Hirsirakennukset V.Sairanen

Referenssit

Suoritamme hirsirakentamista ja -korjausta koko Suomessa, oheisessa kartassa näkyy osa paikkakunnista, joilla olemme toimineet.

Tunnettuja rakennuksia ja asiakkaita

Asiakkaidemme yksityisyys on meille tärkeää, ja kaikilta tässä mainituilta tahoilta on kysytty lupa tietojen julkaisemiseen.

Asiakkaiden suusta kuultua

Olimme kunnostamassa tilan 200 vuotta vanhaa päärakennusta. Seinistä poistettiin pinkopahvit ja haluttiin jättää hirret näkyviin. Soitin Vesalle ja kysyin voisiko hän tulla piiluttamaan hirret. Hän totesi, että nyt on töitä vuodeksi eteenpäin! Iso kiitos Vesalle, että kävi viikonloppuisin kuitenkin tekemässä meidän taloa ja jälki on enemmän kuin hienoa! Lisäksi hän veisti kaksi kelohirttä joista saatiin mahtavat tukipylväät kannattamaan yläkertaa. Ei siis jatkossakaan tarvitse miettiä kenen puoleen kääntyä hirsihommissa.

ralliautoilija Juho Hänninen, Punkaharju

Aikataulut pitivät päivälleen ja pystytys sujui todella ripeästi siitä huolimatta, että mökki tehtiin hiukan hankalaan paikkaan Saimaan saareen.

Työn jälki ensiluokkaista. Komea hirsi harmaantuu hiljalleen ja sulautuu kauniisti saarimaisemaan.

Kunnon hirrestä tehty mökki pysyy helteelläkin viileänä. Talvisin lämpö säilyy aamuun asti, ei tarvitse yöllä puita lisäillä kaminaan.

Hirsiseinä on täysin huoltovapaa. Ei ole sisäilmaongelmia, kemikaaleja eikä valttipurkkien kanssa läträämistä.

Saaren Mörköt, Anneli ja Jussi Kakkori

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme Hirsirakennukset V. Sairasen kanssa. Voimme vilpittömästi suositella yrityksen ammattimaista osaamista, palveluhenkisyyttä ja yhteistyöasennetta muillekin!

HU-Tilus Oy, Espoo

Vesan veistämä savusauna on Monninsaaren sielu ja sinne kuljetaan pitkospuita myöden – arkihuolet unohtaen.

Koko sukumme ja tuttavapiirimme ovat todella kiitollisia että tällainen ahertaja ja veistäjä on olemassa ja saimme tällaisen onnentuottajan ja ohjelmanumeron tuomaan onnen ja levon- sekä juhlan tunnetta.

Sanoisinkin että Monninsaari ja sen sukujuhlat eivät olisi mitään ilman tätä ihanaa saunaa.

Suomen Elintarviketuonti Oy Nordqvist, Monnisaaren kartano, Sirpa Nordqvist, Savonranta