Hirsirakennukset V.Sairanen

Mestari

Vesa Sairanen
Mestarinkirja

Mestari Vesa Sairanen on suorittanut talonrakennusalan erikoisammattitutkinnon, aiheena vaativat hirsityöt, vaativat puukorjaukset ja yrittäjyys, ja on toiminut alalla yli 20 vuotta.

Vesa on tunnettu ja arvostettu ahkerana, huolellisena, luotettavana ja taitavana ammattimiehenä, joka pitää sen mitä lupaa. Hän on kysytty taitaja myös alan oppilaitoksissa ja erilaislla kursseilla, ja osallistuu aktiivisesti alan kehittämiseen myös yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa.

Tietoa yrityksestä

Hirsirakennukset V. Sairanen on suunnitellut ja valmistanut käsityönä yksilöllisiä hirsirakennuksia vuodesta 1993 lähtien. Toimipaikkamme sijaitsee Itä-Suomessa, Savonlinnan kaupungissa, Punkaharjun Hiukkajoella. Suoritamme rakentamista ja korjaamista kaikkialla Suomessa. Työllistämme veistokauden aikana 2-3 henkilöä.

Asiakkaitamme on kautta Suomen Inarista Turkuun, ja tuotteemme ovat hirsikalusteista isoihin omakotitaloihin.

Käsityönä, perinteitä vaalien, valmistamme hirsitalot, mökit, saunat, laavut ja pihakalusteet. Voit valita toimituksen kehikosta aina avaimet käteen- palveluun asti. Palveluumme kuuluvat myös restaurointi ja korjausrakentaminen. Lisäksi teemme hirsirakennusten kengitystä, piiluamista ja vuosihuoltoa.

Suomen Hirsitaito ry jäsenyritys